Setmanari d'informació local - 138 anys

Èxit de la segona edició de 'Circaire' a Alcúdia

3240
Els resultats han estat tan positius que en Pere Malondra, regidor de Cultura de l’Ajuntament d’Alcúdia, ha afirmat que Alcúdia serà la seu «de la segona edició i de totes les que vinguin». | Circaire

«Normalment no parlo però aquesta inauguració es mereix unes paraules. Calen més festivals així, teniu una gran programació així que veniu i gaudiu-la!». Aquestes van ser les paraules d'en Boni, un dels integrants de la Companyia Elegants al final de la seva actuació. I Alcúdia se'l va escoltar, ja que l'edició Circaire 2016 ha tancat la seva programació «superant l'assistència de públic», en paraules de la codirectora Marta Barceló. Els resultats han estat tan positius que en Pere Malondra, regidor de Cultura de l'Ajuntament d'Alcúdia, ha afirmat que Alcúdia serà la seu «de la segona edició i de totes les que vinguin».


Els organitzadors, l'Ajuntament d'Alcúdia, Circ Bover i Res de Res i En Blanc, han acomplit les seves expectatives amb aquesta primera edició. Tots tres es van posar d'acord per crear una nova proposta cultural, Circaire, amb la voluntat de convertir-se en un referent d'aquesta disciplina escènica, desenvolupant una programació amb un ventall de propostes escèniques contemporànies i originals per tal d'atorgar més visibilitat i reconeixement a les arts del circ.

En aquest sentit, durant tres dies diferents espais de la ciutat s'han vist envaïts per una vintena d'activitats, tots ells punts emblemàtics com el Pont de la Vila Roja, la plaça de la Rectoria o el Passeig Marítim. Això ha aconseguit complir un dels objectius de la mostra, obrir i facilitar la programació cultural al turisme, segons informa l'organització en un comunicat.

Mostra Competitiva de Circ

La III Mostra Competitiva de Circ va clausurar les jornades amb un públic entregat. El primer premi va ser per Vol-a-Tres, número de circ aeri; el segon pel llançador de ganivets Tayron y Kelly, premi al millor espectacle de clown per al duet Clown's Town; una improvisada menció especial per un malabarista de Sa Pobla, l'Adri. Els tres primers han guanyat la seva participació a la segona edició de la Mostra i al Topaklown (Euskadi) i al Nosolocico (Extremadura).



Companyies participants

Mallorca: Boverins, Tiramillas Circo, Des-equilibrats, i els grups de música Los Flanders i Marino e Marini
Catalunya: ATempo Circ, Los HerreritaLos Galindos, Elegants, Manolo Alcántara, Karoli
Extremadura: Asaco
Euskadi: Ganso
Mallorca
/Catalunya: Hotel Iocandi

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.