Setmanari d'informació local - 138 anys

Quimi Portet: «Hem de ser a la Diada per la Llengua, no només pels artistes, sinó per la causa que defensa»

3170
Portet ha fet referència al motiu de la festa i ha recordat que «cantar en català sempre ha tengut un punt d'heroic, perquè la nostra llengua no sempre està en igualtat de condicions». | @QuimiPortet

Quimi Portet és l'artista encarregat de cloure la festa per la llengua d'aquest dissabte a Palma. Una festa que començarà a les 17:00 amb Cucorba. A continuació hi actuaran les colles castelleres, Al Mayurqa i Broots.

Quimi Portet ha parlat avui per Ona Mediterrània i ha explicat que «Ens fa molta il·lusió tornar a Mallorca després de tant de temps de no haver-hi actuat. Farem un concert com els d'aquesta gira, mesclant temes del nou disc 'Os bipolar' amb cançons més antigues».

Portet ha fet referència al motiu de la festa i ha recordat que «cantar en català sempre ha tengut un punt d'heroic, perquè la nostra llengua no sempre està en igualtat de condicions» i ha afegit que «jo som músic i no hi entenc gaire, però com a ciutadà, pensava que després de trenta anys de normalització lingüística, tot hauria anat més ràpid i tot hauria estat més fàcil».

Portet, que s'ha declarat «molt optimista» respecte al procés sobiranista del Principat, ha fet una crida a la participació a la Diada: «Hem de ser a la Diada per la Llengua, no per mi, sinó pels altres artistes i també per la causa que defensa».

Podeu escoltar tota l'entrevista aquí:

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.