Setmanari d'informació local - 138 anys

El complex del Palau de Congressos es llogarà per 1,5 milions d'euros anuals

3114
Hila ha recordat que el concurs serà conjunt i en lloguer, i ha assenyalat que a aquests 1,585 milions més IVA se'ls ha d'afegir també un 5% variable dels ingressos. | Ajuntament de Palma

El concurs del Palau de Congressos i l'hotel adjunt preveu el lloguer anual del complex per 1,585 milions d'euros -més IVA- i 15 anys, prorrogables a tres més, segons ha avançat aquest dilluns el batle de Palma, José Hila, i el vicepresident del Govern, Biel Barceló. Ambdós han confirmat que les condicions s'aprovaran dijous vinent.

Hila ha recordat que el concurs serà conjunt i en lloguer, i ha assenyalat que a aquests 1,585 milions més IVA se'ls ha d'afegir també un 5% variable dels ingressos, unes condicions «molt millors que les de l'anterior Consell d'Administració», segons ha afirmat.

Barceló, d'altra banda, ha afegit que l'adjudicatari del concurs haurà de tenir experiència en àmbit internacional en la gestió de palaus de congressos. A més, ha explicat que els 1,585 milions d'euros són una «xifra mínima», perquè les empreses que es presentin poden millorar aquesta quantitat i, a més, hauran de presentar clàusules socials. En un altre sentit, Barceló ha apuntat que l'administració es reserva vuit dies per organitzar activitats al Palau, si bé «això no implica que necessitem tot l'edifici».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.