Setmanari d'informació local - 138 anys

MANEL fa història i aconsegueix per tercera vegada el nº1 a l'Estat espanyol

2828

El nou àlbum de Manel, Jo competeixo(Warner-Discmedi, 2016), és numero 1 de la Lista Oficial de Ventas, segons ha fet públic Promusicae.

Després d'encapçalar el top d'iTunes durant tota la setmana passada i fins ahir dimecres, el nou disc de la banda barcelonina iguala el registre de 10 milles per veure una bona armadura (2011) i Atletes, baixin de l'escenari (2013). Una nova fita en la seva trajectòria, ja que mai abans en la història un artista havia aconseguit tres entrades consecutives al més alt dels xarts espanyols amb tres àlbums cantats en català.

Mentrestant, la banda formada per Guillem Gisbert, Roger Padilla, Martí Maymó i Arnau Vallvé enllesteixen els detalls d'una gira que començarà el proper 4 de juny al Parc del Fòrum de Barcelona (Primavera Sound) i passarà pels festivals més destacats del calendari estival: Entre d'altres, MadCool, Festival de les Arts, Granada Sound, Vida, Sonorama, Canet Rock i, amb localitats exhaurides, Jardins de Cap Roig.

D'aquesta manera, els Manel preparen un tour que també farà aturada a Mallorca, ja que dia 27 de maig actuaran a l'Antic Cuartel General Luque d'Inca. Un dia abans, els barcelonins visitaran l'espai Xocolat de Palma per firmar el seu darrer disc.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.