Setmanari d'informació local - 138 anys

Jubilats per Mallorca creix i es renova

2738
El congrés de Jubilats per Mallorca celebrat aquest dissabte a La Real ha sortit rodó per a l'entitat. | Jubilats per Mallorca

El congrés de Jubilats per Mallorca celebrat aquest dissabte a La Real ha sortit rodó per a l'entitat. Ha significat la incorporació de nova gent a l'associació i ha assolit l'objectiu que s'havia plantejat de renovar, si més no en part, la junta directiva. Teresa Gil, Josep Muncunill i Carme Gil han passat a formar part de l'òrgan de direcció de Jubilats per Mallorca, que en els propers dies triarà la persona que la presidirà.

Durant l’acte també s’ha lloat el treball i la figura de l’orientalista Joan Mascaró. En aquest sentit, Elisabet Abeyà Lafontana, traductora de l’obra de Mascaró, ha parlat dels llibres més importants traduïts per aquest mallorquí universals així com les vivències personals amb l’autor. També s’ha desenvolupat una xerrada a càrrec de Catalina Vaquer, viuda de Joan Maimó (autor de la biografia de Mascaró) que ha contat les anècdotes de la darrera estada del professor a Mallorca. A més, s’ha pogut escoltar la Ponència del Pare March, que ha parlat de l'espiritualitat de Mascaró i de la seva posició política i cultural.

Finalment, el congrés de Jubilats per Mallorca aprovà dues resolucions, una sobre sanitat pública i pensions públiques i una altra per reafirmar el caràcter anticolonialista de l'entitat i per afegir a la llista d'entitats amigues l'Assemblea Sobiranista de Mallorca.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.