Setmanari d'informació local - 138 anys

El PP reclama que l'equip de govern de l'Ajuntament de Palma «pagui de la seva butxaca» l'enderrocament del monument de Sa Feixina

2714
Durán ha recordat que el grup popular s'ha adherit al recurs de la plataforma 'Salvem Sa Fexina'. | E.P.

La portaveu del Partit Popular a l'Ajuntament de Palma, Marga Durán, ha exigit aquest divendres en un acte a favor del monument de Sa Feixina  que PSIB, MÉS i Som Palma «paguin de la seva butxaca» l'enderrocament del monument.

Segons Durán, «l'Ajuntament de Palma realitza unes aportacions anuals de 50.000 euros per partit», de manera que «ho han de pagar amb això i no amb els doblers dels ciutadans».

La portaveu ha considerat que la demolició «és un capritx de l'equip de govern, perquè hi ha molts motius per mantenir-lo i cap per a la demolició», i ha afegit que «a l'informe jurídic de la Junta de Govern només hi ha un motiu polític».

Recurs de Salvem Sa Feixina

En el mateix sentit, Durán ha recordat que el grup popular s'ha adherit al recurs de la plataforma 'Salvem Sa Fexina' i ha anunciat que portaran per setena vegada una proposició per demanar a l'Ajuntament que detingui «qualsevol actuació per a la demolició fins que el Ministeri de Cultura no es pronunciï».

Els senadors José Ramón Bauzá i Mateu Isern, així com els exalcaldes de Palma, Joan Fageda o Catalina Cirer també han participat en aquest acte.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.