Setmanari d'informació local - 138 anys

Les obres del Palau de Congressos han finalitzat després de 10 anys i 140 milions de cost

2472
La regidora de Turisme, Joana Maria Adrover, ha precisat que encara que Acciona «ha executat el 100% de les obres», la companyia seguirà al Palau fins a 60 dies. | E.P

Les obres del Palau de Congressos han acabat aquest dimarts després de «deu anys i tres legislatures», i amb un cost total de 140 milions d'euros, incloent-hi el preu dels solars. A partir d'ara, tindrà un cost de 30.000 euros mensuals (manteniment, consums mínims, neteja i seguretat) fins que s'engegui entre octubre i desembre.

El conseller de Turisme i vicepresident del Govern, Biel Barceló, ha assenyalat que l'arquitecte Patxi Mangado ha donat «el vistiplau i ha signat la recepció de les obres».

Acciona hi romandrà 60 dies

La regidora de Turisme, Joana Maria Adrover, ha precisat que encara que Acciona «ha executat el 100% de les obres», la companyia seguirà al Palau fins a 60 dies per solucionar desperfectes i continuar amb «tasques de neteja».

En aquest sentit,
Adrover ha destacat que s'han detectat «unes 1.490 petites imperfeccions, coses de mínim detall» i que «manca la prova d'acústica» que s'haurà de realitzar quan les butaques estiguin instal·lades a l'auditori.

D'altra banda, Adrover ha avançat que «en menys de 15 dies» estarà
enllestit el «primer esborrany» dels plecs i que esperen «obrir el concurs» perquè «a la temporada d'estiu» ja es procedeixi amb la «contractació».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.