Setmanari d'informació local - 138 anys

Podem presenta una moció perquè no s'implantin els estudis de Medicina

2372
La facultat de medicina ara no és una prioritat, segons afirma la portaveu de la formació morada Laura Camargo. | Arxiu UH/Jaume Morey

La formació de Podem ha presentat una Mocio perquè no s’impulsi la facultat de medicina, posant de relleu que el PSIB ha enganat la ciutadania i que la facultat de medicina ara no és una prioritat, segons afirma la portaveu de la formació morada Laura Camargo.

El diputat socialista Vicenç Thomàs, en canvi, ha defensat la creació d’aquests estudis abans que no s’implantin en el sector privat. 

Silvia Turi, de Gent per Formentera, donarà suport a la moció de Podem

La diputada de Gent per Formentera, Sílvia Tur, ha anunciat aquest dilluns que donarà suport a la moció de Podem per paralitzar la tramitació per posar en marxa la Facultat de Medicina.

Tur ha assegurat que la planificació d'aquests nous estudis «no ha estat consensuada» amb la totalitat de grups polítics que donen suport al Pacte, i amb la conjuntura econòmica i política actual, «hi ha un gran nombre de demandes en matèria educativa que han de ser prioritàries per sobre de la creació de nous estudis universitaris a les Illes».

 

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.