Setmanari d'informació local - 138 anys

La diputada Bel Busquets es postula per encapçalar el PSM-Entesa

1900

La diputada de MÉS al Parlament balear Bel Busquets ha manifestat aquest diumenge, mitjançant una carta als militants del PSM-Entesa, la seva voluntat de presentar-se al càrrec de secretària general del partit en el 23è Congrés que tendrà lloc a Santa Maria del Camí el proper 12 de març.

El PSM-Entesa recorda als seus militants que l'equip tècnic del partit es troba a disposició de qualsevol persona o grup que vulgui presentar candidatures als òrgans de direcció en el proper congrés.


A continuació reproduïm la carta que ha fet pública avui Bel Busquets:

Benvolgudes companyes i benvolguts companys,

M'adreç a vosaltres per presentar la meva candidatura a la secretaria general del PSM-Entesa.

Després d'unes setmanes de reflexió i després d'haver escoltat la veu de companyes i companys que m'animaven a fer una passa endavant per ocupar aquest lloc de responsabilitat en el partit; he decidit assumir el repte.

I és així, per a mi és un repte que emprenc amb il·lusió, però també, no vos vull enganar, amb molt de respecte. Sent un enorme respecte pels valors que representa un partit polític amb la trajectòria que té el PSM-Entesa, en què destaquen la lluita pels drets socials, la defensa del territori i la reivindicació de la llengua i cultura catalanes.

Aquests valors, vigents des de fa 40 anys, són més que mai fites que marquen la línia política dels nostres representants a les institucions. I per refermar i dur endavant aquestes línies, vull fer feina.

Ara bé, seria agosarat emprendre aquest camí tota sola. De fet, no puc plantejar-me cap projecte que no sigui en equip. Per això, juntament amb la meva candidatura a la secretaria general, vos vull presentar les persones que m'acompanyaran en aquesta important tasca: na Joana Aina Campomar (Pollença), en Toni Noguera (Palma), en Miquel Oliver (Manacor) i na Mercè Bujosa (Bunyola).

Aquestes persones, juntament amb les que triï l'assemblea del Congrés per formar part de la nova executiva, serem les encarregades de dur endavant el projecte.

El camí és obert i vos deman el vostre suport com a afiliats i afiliades al PSM-Entesa. I també anim a tothom a presentar candidatures.

El que hem de ser demà, ho hem de construir avui entre totes i tots.

Salut i endavant!

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.