Setmanari d'informació local - 138 anys

L'Assemblea Sobiranista de Mallorca dóna suport al Parlament de Catalunya

1351
L'ASM dóna suport a l'ANC i el Parlament de Catalunya. | Arxiu

L’Assemblea Sobiranista de Mallorca (ASM) fa costat a l’Assemblea Nacional Catalana (ANC). Una delegació mallorquina, encapçalada per Cristòfol Soler, president de l’entitat, participarà aquest diumenge a la concentració convocada per l’entitat catalana per donar suport a la declaració sobiranista aprovada pel Parlament de Catalunya.  

La concentració, prevista per a la setmana passada,  es farà aquest diumenge a les 12.00 hores al Passeig dels til·lers dins el Parc de la Ciutadella. Des de l’ANC es vol fer especial èmfasi en el doble objectiu de la convocatòria: d’una banda expressar el suport públic de la societat civil a les seves institucions, al Parlament de Catalunya i a la resolució aprovada, davant els atacs per part dels organismes de l'Estat espanyol i, de l’altra, demanar unitat als 72 diputats per tirar endavant el procés.

En aquest sentit, l’ASM ha volgut recordar el document aprovat pel Secretariat Nacional de l’entitat catalana el passat dissabte 14 de novembre, i fet públic aquesta setmana, amb el posicionament polític de l’Assemblea davant l’escenari actual: Declaració de Vilanova.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.