Setmanari d'informació local - 138 anys

El Govern reactiva les ajudes a cooperació

1179
El Govern reactivarà les ajudes a la cooperació.

La Conselleria de Serveis Socials i Cooperació ha anunciat que reactivarà i normalitzarà les ajudes de cooperació i sensibilització i destinarà 2,5 milions d'euros anuals a les ONG de Balears.

Aquesta quantitat servirà per subvencionar projectes de cooperació, educació i sensibilització, a través de la direcció general de Cooperació. Es garanteix així per als quatre anys vinents la convocatòria anual de subvencions destinades a entitats que treballen en l'àmbit de la cooperació.

El Govern ha assenyalat que en la passada legislatura es van eliminar les convocatòries d'ajudes corresponents als anys 2012 i 2013, l'any 2014 es va convocar una per un import d'1,4 milions d'euros i per a l'any 2015 hi havia previst dues convocatòries però en el mes de juliol encara no s'havien tramitat.

A més, l'executiu ha apuntat que 400.000 euros dels pressupostats es van acabar desviant a altres conceptes. Per això, la Conselleria de Serveis Socials i Cooperació ha decidit obrir pel que queda d'any dues convocatòries d'ajuda a les entitats per un import total de 550.000 euros i a més garantir una inversió anual mínima de 2,5 milions d'euros a partir de l'any 2016.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.