Setmanari d'informació local - 138 anys

El Parlament preveu designar la nova direcció d’IB3 dimarts

La junta de portaveus d'avui dijous ha decidit convocar un ple extraordinari per triar per «consens» la nova direcció de l’Ens Públic

961

El Parlament balear preveu celebrar dimarts que ve un ple extraordinari en què s'espera triar per «consens» el pròxim director general i els membres del Consell de Direcció de la radiotelevisió pública de les Balears, IB3. La decisió s'ha pres en la junta de portaveus dels grups parlamentaris que ha tingut lloc avui, en la qual s'han aprovat els tres punts proposats inicialment que es debatran en el ple de la setmana que ve.

Els grups parlamentaris PSIB-PSOE, MÉS i Podem han presentat al PP una llista amb el nom de quatre persones per poder arribar a un acord dimarts mateix.

A més dels directius d'IB3, en aquest ple s'espera elegir els tres membres de la Sindicatura de Comptes de les Illes Balears, i es designarà el candidat per cobrir la vacant de magistrat del Tribunal Constitucional, com a part de la quota per proposar noms que té els parlaments autonòmics per a aquest òrgan.

Per a la designació del director i membres del Consell de Direcció d'IB3, la llei determina que es requereix l'aprovació de les dues terceres parts de la cambra balear, per la qual cosa avui els grups parlamentaris han coincidit que faran "un esforç" perquè aquests noms siguin elegits per consens dimarts mateix.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.