Setmanari d'informació local - 138 anys

Cort no ampliarà el port del Molinar, però es «planteja alternatives»

941

L'Ajuntament de Palma reitera que no durà a terme l'ampliació del port del Molinar perquè «afecta negativament la ciutat», segons ha afirmat el regidor d'Urbanisme, Antoni Noguera, després de la primera reunió que han tingut avui dilluns el consistori i el Club Marítim Molinar. No obstant això, Noguera ha assegurat que estan oberts a «plantejar-se alternatives».

El regidor d'Urbanisme ha afirmat que «evidentment» el club marítim ha de tenir una intervenció i ha sentenciat: «S'ha de rehabilitar però la rehabilitació no ha de tenir un impacte d'aquestes característiques». Per part seva, el president del Club Marítim Molinar, Rafael Vallespir, ha reiterat que, malgrat aquesta primera presa de contacte, «no pensen aturar el projecte» i ha assegurat que considera «impossible» arribar a un acord.

Pel que fa a la Plataforma Salvem es Molinar, un dels portaveus, Pedro Martínez, ha volgut destacar que tenen «confiança plena que Cort no vol l'ampliació del port». D'aquesta manera interpreten «les alternatives a les quals fa referència Antoni Noguera i que poden sonar com quelcom confús, no són més que els plans de rehabilitació i reforma que sí que és cert que necessita el port». A més, Salvem es Molinar ha informat que ja tenen una reunió concertada amb l'Ajuntament de Palma dijous que ve i valoren positivament que el consistori «vulgui escoltar tothom».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.