Setmanari d'informació local - 138 anys

Hila reafirma el compromís amb l’Oficina del Defensor de la Ciutadania

936
Hila amb un dels responsables de l'Oficina. | Ajuntament de Palma

José Hila, batle de Palma, ha reafirmat aquesta setmana passada el compromís de l’equip de govern amb l’Oficina del Defensor de la Ciutadania, i ha mostrat la seva voluntat de nomenar al més aviat possible un Defensor de la Ciutadania, «una persona de reconegut prestigi que pugui ser recolzada amb el màxim consens possible per part de tots els grups polítics de l’Ajuntament de Palma».

Aquesta Oficina del Defensor no compta amb cap titular des de la mort del Defensor, Miquel Lladó, el mes de febrer de 2012. El batle ha visitat les dependències de l’Oficina del Defensor de la Ciutadania, situades a la plaça de la Porta des Camp. Durant la visita, Hila s’ha reunit amb el responsable administratiu de l’Oficina, per conèixer de primera mà la situació actual d’aquest servei municipal.

L’Oficina del Defensor de la Ciutadania va néixer l’any 2007 per salvaguardar els drets dels ciutadans i donar una millor resposta municipal als problemes que es puguin trobar els ciutadans en la seva relació amb l’Administració local.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.