Setmanari d'informació local - 138 anys

Maite Salord serà la presidenta del Consell de Menorca

825
Maite Salord serà la presidenta del Consell de Menorca. | Arxiu

Més per Menorca i Podem ja han acordat formar govern al Consell Insular i investir Maite Salord com a presidenta. Les dues formacions polítiques demanen al PSOE que «no s’exclogui dels acords pel canvi».

Susana Mora, candidata socialista, ha declarat després de la reunió mantinguda amb Podem i MÉS que el socialistes donaran suport a la investidura de Salord però que no entraran a formar part del Govern. 

La socialista ha destacat que no se senten dolguts per no accedir a la presidència i que en tot cas els dol la falta de lleialtat amb les urnes, ja que el seu partit va ser la formació més votada.

En aquest sentit, l’assemblea de Més celebrada al Mercadal dijous passat, va demanar al PSOE que facilites l'acord tripartit sumant-se a l’acord entre Més i Podem, i «entres a formar part d’aquest govern plural i sense exclusions que ha de permetre la materialització dels acords programàtics en què les tres forces polítiques han estat treballant les últimes setmanes, i sobre els quals l’entesa ja és total».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.