Setmanari d'informació local - 138 anys

MÉS per Menorca votarà, finalment, a favor de la investidura d’Armengol

Els ecosobiranistes valoren que en les noves circumstàncies ha de donar suport a un govern PSIB-MÉS amb un pacte de governabilitat amb Podem

804
Membres de MÉS per Mallorca i MÉS per Menorca. | MÉS

MÉS per Menorca ha fet públic aquest dimecres un comunicat en el qual expliquen que la formació, finalment, no presentarà cap candidat a la presidència de les Balears i donarà suport a la investidura de Francina Armengol.

Els ecosobiranistes menorquins asseguren que prenen aquesta decisió d'acord amb dos nous elements que canvien substancialment el context de les negociacions:

El primer és l’acord entre PSIB, Podem i MÉS per Mallorca per a governar el Consell de Mallorca facilita que MÉS per Mallorca comprometi la investidura d’Armengol com a presidenta del Govern, i participi en un govern PSOE-MÉS per Mallorca, amb el suport extern de Podem. En aquesta circumstància, diuen, «no tindria cap sentit que MÉS per Menorca quedàs a l’oposició».

En segon lloc, des de la formació asseguren que «MÉS per Menorca no pot ni vol eludir responsabilitats, i exposa a l’opinió pública que la seva voluntat és la de continuar apostant per aquest govern de tres». Al mateix temps, però, independentment del resultat final de les negociacions, MÉS per Menorca es compromet «a prendre part en aquest nou govern del Consell. Arribades les circumstàncies, MÉS per Menorca no defugirà la responsabilitat en altres escenaris».

Aquest dijous Nel Martí, portaveu del grup parlamentari MÉS per Menorca, s’entrevistarà amb la presidenta del Parlament, Xelo Huertas, en el marc de les consultes que la màxima representant del legislatiu ha de fer per a conèixer les diferents candidatures a la presidència del Govern de les Illes Balears.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.