Setmanari d'informació local - 138 anys

Biel Barceló, vicepresident del Govern

MÉS també gestionarà l'àrea econòmica i exercirà la figura de portaveu del Govern

803
Biel Barceló dijous passat al Parlament de les Illes Balears. | Marc Ferrà

El coordinador general d'MÉS per Mallorca, Biel Barceló, serà el futur vicepresident del Govern i, a més, els econacionalistes assumiran també la figura del portaveu de l'Executiu balear.
Així ho han acordat aquest dimecres representants de PSIB i MÉS durant les negociacions, i així ho ha publicat MÉS a la seva pàgina web. Les converses continuaran aquest dijous.
Barceló, a més d'ostentar la vicepresidència de l'Executiu, gestionarà una potent àrea econòmica, amb l'objectiu d '"impulsar el canvi de model econòmic que necessita Balears".
El futur Govern, que presidirà Francina Armengol, estarà integrat per MÉS i PSIB, si bé la resta de l'organigrama de l'Executiu es continuarà negociant aquest dijous.
MÉS ha destacat també que, tant Podem Balears, com el PSIB, han confirmat que han traslladat als seus respectius líders estatals, Pablo Iglesias i Pedro Sánchez, un document en el qual MÉS demana un compromís ferm amb la millora del finançament de les Balears, amb el compliment de les inversions estatals compromeses, i amb la millora de la connectivitat aèria. Les dues formacions han garantit que en els pròxims dies hi haurà una resposta amb els compromisos adquirits per les respectives direccions estatals.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.