Setmanari d'informació local - 138 anys

El PSIB tampoc renuncia a la presidència del Consell de Mallorca

1139

El cap de llista del PSIB al Consell de Mallorca, Francesc Miralles, ha dit avui que no ha renunciat a la presidència de la institució insular, l'organigrama de la qual començarà a abordar-se dilluns.

Al costat de Miralles, els caps de llista de MÉS, Miquel Ensenyat, i el de Podem, Jesús Jurado, han realitzat declaracions a la premsa a La Misericòrdia, on han presentat el pacte de governabilitat del Consell de Mallorca al qual han arribat les tres formacions per als pròxims quatre anys.

Ensenyat ha assegurat que «no importa qui sigui el president» del Consell de Mallorca, sinó el programa de govern en què han treballat en les últimes setmanes, que preveu fer un gir a la institució insular, amb la finalitat que sigui «l'ajuntament dels ajuntaments».

Els aclariments arriben després que el líder de MÉS per Mallorca, Biel Barceló, ha condicionat la participació de la formació al Govern balear a «un equilibri institucional» a les Balears.

Per part seva, Jurado ha assenyalat que Podem no ha vetat cap candidatura del PSIB i ha ressaltat el bon ambient que hi ha entre tots tres caps de llista, però ha dit que la paraula final sobre a qui donarà suport a la formació per a la presidència del Consell insular la tindrà la seva assemblea ciutadana.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.