Setmanari d'informació local - 138 anys

Hila: «Tenim un programa electoral valent i ara el durem endavant»

715
Els cap de llistes aquest divendres a l'Ajuntament després d'anunciar l'acord. | Foto: dBalears

Després de la confirmació dels rumors que apuntaven a una batlia rotatòria a Palma entre José Hila i Antoni Noguera, aquest divendres horabaixa s'ha escenificat a la plaça de Cort l'acord d'entesa entre MÉS, PSIB i Som Palma. Els representants de les tres formacions José Hila (PSIB), Antoni Noguera (MÉS) i Miquel Comas (Som Palma), s'han mostrat molt satisfets per l'acord obtingut.

Hila, que serà el batle de Palma des de demà i fins d'aquí a dos anys, ha explicat que a partir de demà mateix les tres formacions treballaran per crear ocupació «digne i amb drets, per cuidar les persones que ho estan passant malament per la crisi, cuidar els barris i poder fer de la nostra ciutat una ciutat moderna, cosmopolita que sigui un referent europeu». Assegura que ho faran en equip, treballant totes les forces juntes perquè «tenim un gran programa i estem molt contents de tenir ara un govern que el podrà portar endavant».

El regidor de MÉS, Antoni Noguera, que prendrà el relleu d'Hila al capdavant de la batlia l'any 2017, ha volgut recordar que l'objectiu de MÉS era que el govern el formessin les tres forces polítiques. Noguera ha remarcat que aquest govern implica un projecte «transformador, valent, una ciutat molt més democràtica i transparent i tolerància zero per la corrupció».

Per la seva banda, Miquel Comas, que ocuparà el càrrec de portaveu, ha assegurat que la seva formació participarà del govern «de les tres forces», i hi voldran col·laborar amb «igualtat i responsabilitat».

Qui és José Hila?

Va néixer a Palma el 1972, té 43 anys i és economista de professió. Està afiliat al PSOE des de l'any 2000. Ha estat secretari general de l'agrupació Palma Llevant durant dos mandats i vicesecretari general de l'ASP. Actualment és vocal a l'executiva del PSIB-PSOE. Va formar part del govern socialista de Palma amb Aina Calvo com a alcaldessa, primer com a regidor de Funció Pública i després com a primer tinent d'alcaldessa de Mobilitat, i va ser el portaveu del grup municipal socialista. En aquesta legislatura ha estat portaveu adjunt del grup municipal a l'oposició.

Hila es defineix a si mateix com una persona inconformista i que no pot romandre impassible davant de les injustícies. Hila serà el tercer batle de Palma del Partit Socialista des de la restauració de la democràcia. En la seva declaració de rentes i béns que hi ha publicat al portal de transparència del seu partit declara tenir dues propietats valorades amb un total d'uns 105.000 euros, aproximadament.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.