Setmanari d'informació local - 138 anys

L'objectiu de Noguera: «Tres forces, un govern i transformació de la ciutat»

708
Antoni Noguera a una imatge d'arxiu.

El candidat a la batlia de Palma per MÉS, Antoni Noguera, ha explicat, avui divendres matí, l'evolució de les negociacions de les tres formacions que previsiblement han de constituir el nou executiu municipal (PSIB, MÉS i Som). Ha explicat que el seu objectiu és clar: «Tres forces, un govern i transformació de la ciutat». No obstant això, Noguera ha insistit que encara no saben qui serà el nou batle de Palma, tot i que s'espera que en el transcurs del dia s'arribi a l'acord. Noguera ha volgut llevar importància al llançament d'acusacions que ahir va protagonitzar José Hila, el líder del PSOE de Palma, quan va dir que MÉS i Som els havien estat deslleials: «Les tensions són inherents a un procés de negociació». I ha justificat la manca d'acord entre les posicions dels tres partits comparant-se amb les dinàmiques internes del PP: «Basta veure com va acabar el Partit Popular la legislatura; es llançaven ganivets els uns als altres i eren del mateix partit».

Segons el candidat de MÉS, per la seva formació «és molt important que el PSIB entri dins el govern municipal». Així doncs, segons ha explicat Noguera, les negociacions es mantenen en la postura de la batlia compartida entre PSIB i MÉS amb un executiu que integri també Som perquè «és la solució intermèdia».

D'altra banda, Antoni Noguera també ha valorat la decisió de retirar el títol de duquessa de Palma a Cristina de Borbó: «Hi ha una qüestió bàsica que és no relacionar Palma amb la corrupció». Ha afegit que amb la retirada del ducat s'aconsegueix aquest objectiu. Finalment, ha considerat la decisió del Felip VI com a «intel·ligent i de sentit comú» perquè afirma que, si no s'hagués produït, el nou govern de la ciutat probablement hauria acabat demanant que retiràs el títol a la infanta Cristina.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.