Setmanari d'informació local - 138 anys

Baldea denuncia la instal·lació d'un parc infantil en una zona d'oci caní

707

La federació d'associacions animalistes de les Balears, Baldea, denuncia en un comunicat la instal·lació d'elements infantils a les zones d'arena que han emprat els cans durant més de tres anys per fer les seves necessitats, al nou parc de Son Pedrals, al barri Nou Llevant.

Segons Baldea, el regidor Sebastià Sansó s'acomiada del càrrec i de la seva gestió de Parcs i Jardins posant en perill la salut dels menors.

L'entitat considera aquesta decisió «irresponsable i perillosa», ja que, segons argumenten, Sansó «és perfectament conscient»  que el parc ha funcionat com a Zona d'Oci Caní (ZOC) a causa de l'impagament per part de l'Ajuntament de Palma a l'empresa Jardins de Tramuntana –l'empresa constructora que també s'ha encarregat del manteniment.

Des de Baldea afirmen que els usuaris i l'entitat han sol·licitat en nombroses ocasions que el parc fos declarat ZOC i que han avisat «per tots els mitjans possibles» que és una «imprudència temerària» posar un parc infantil en zones d'arena que han estat «marcades» per una mitjana de 30 cans al dia durant més de tres anys.

Baldea també recorda que les lleis europees prohibeixen instal·lar elements infantils damunt arena (encara que no l'hagin emprada els cans) i que just al devora, al parc de Can Palou, hi ha un altre parc infantil amb asfalt de plàstic.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.