Setmanari d'informació local - 138 anys

El PSIB, disposat a donar suport extern a un govern entre MÉS i Som Palma

700

El Consell Polític del PSIB de Palma s’ha reunit aquest dimecres per aprovar el document programàtic consensuat amb Més i Som Palma i per decidir sobre l’aposta a seguir per formar govern a l’Ajuntament de Palma.

De forma unànime els socialistes han escollit com a la millor opció un govern del PSIB a la batlia i Més, amb suport extern de Som Palma. En cas que aquesta opció no sigui possible, el 80 per cent dels militants socialistes que han votat, prefereixen un govern entre Més i Som Palma que comptaria amb el suport extern del partit socialista.

L'opció de batlia compartida entre PSIB, MÉS i Som Palma ha estat minoritària, amb un 30 per cent dels vots emesos.

Els socialistes manifesten que es tracta d'un acord de legislatura que compromet el vot dels socialistes, independentment de la configuració de l'equip de govern.

Arribats en aquest punt, els socialistes demanen a Més per Palma que «manifesti clarament si prefereix un govern estable d'esquerres amb el PSIB-PSOE o si prefereix governar amb Som Palma».

Sigui quina sigui la configuració del futur govern de canvi, diuen, «els socialistes assumirem la nostra responsabilitat i donarem suport als acords recollits en l'acord programàtic, que entenem que és un acord de legislatura».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.