Setmanari d'informació local - 138 anys

MÉS aposta per un govern en minoria amb Som Palma

El 97 per cent dels assistents a l'Assemblea Oberta dels ecosobiranistes a Palma aposta per un govern entre els dos partits amb el suport extern del PSIB

699

Unes de 300 persones han assistit aquest dimecres a l’Assemblea Oberta de MÉS per Palma al CEIP Escola Graduada. Una assemblea en la qual s’han debatut i aprovat els documents consensuats amb les altres forces d’esquerres a Cort i s’ha demanat als assistents per les diferents fórmules de pactes per formar govern a l’Ajuntament de Palma.

A la pregunta de si MÉS per Palma ha d’apostar per un govern en minoria de dos partits amb el suport extern del tercer, l’opció més votada, amb el 97 per cent dels vots, ha estat la de formar un govern entre MÉS i Som Palma. L’opció d’arribar a una entesa entre MÉS i PSIB-PSOE no ha rebut cap vot favorable.

L’altra pregunta, la de si MÉS per Palma ha d’apostar per un govern de tres, amb Som Palma i PSIB-PSOE, amb una batlia rotativa entre Antoni Noguera i José Hila la resposta ha rebut un 95 per cent dels vots favorables.

En el transcurs de l’assemblea el candidat de MÉS a Cort, Antoni Noguera, ha insistit que la millor opció per obtenir un govern fort i estable és una entesa de les tres forces d’esquerres representades, i amb una batlia rotatòria. Ara bé, si aquest escenari no és possible, diuen els ecosobiranistes, «apostarem per un govern en minoria amb Som Palma. Perquè la gent va votar canvi el 24 de maig».

Per últim Noguera ha volgut assegurar que des de MÉS no permetran que Marga Duran, del PP, sigui batlessa.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.