Setmanari d'informació local - 138 anys

Cas Nóos: la defensa lamenta els 'retrets personals' de Castro dirigits a la infanta

698

Els advocats de la infanta Cristina han lamentat els «retrets, fins i tot de caràcter personal» cap a l’acusada emesos per part del jutge de Palma que investiga el cas NóosJosé Castro.

Castro havia desestimat la reducció de la fiança feta pels advocats de la defensa en un acte en el qual va qüestionar l'actitud de Cristina de Borbó. En l'escrit, el jutge afirmava que la filla de Joan Carles I «mai no es va oferir voluntàriament a donar la seva versió dels fets» i que «fins i tot davant la seva inicial convocatòria judicial es va negar a fer-ho fins que a la seva estratègia processal li va convenir el contrari».

El jutge afegia que, en la seva declaració com a imputada el 8 febrer 2014, Cristina de Borbó no va mostrar «ni el més mínim reconeixement dels fets ni tan sols a títol d'error o imprevisió, actituds que són totalment legítimes en el marc jurídic però escassament afins a una persona que afirma haver-se oferit a reparar un dany».

Els advocats encarregats de defensar la infanta, Miquel Roca i Jesús-María Silva, sostenen que el jutge Castro ha apreciat «de manera sistemàtica» la interpretació més poc favorable per a l’acusada. Recorden també que la germana menor del rei espanyol intenta exercir de forma legítima el seu dret de defensa dels dos delictes contra la Hisenda Pública dels quals l'acusa.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.