Setmanari d'informació local - 138 anys

Noguera: «Un pacte es construeix amb generositat i entenent que tots hem de cedir»

689
Antoni Noguera i Neus Truyol, aquest dimarts davant l'Ajuntament de Palma. | MÉS per Palma

El candidat de MÉS a l'Ajuntament de Palma, Antoni Noguera, ha tornat a demanar avui dimarts «generositat i responsabilitat» a Som Palma i PSIB en les negociacions per conformar el govern municipal.

L'ecosobiranista ha volgut recordar als companys de negociació que «un pacte es construeix amb generositat» i entenent que totes les forces «hem de cedir un poc perquè la ciutat guanyi».

Noguera ha volgut insistir en l'objectiu de la seva formació perquè totes tres forces estiguin representades en el futur govern de Palma, ja que considera que «ens trobam davant un moment històric amb un acord de govern que vol ser transformador, amb un projecte d'esquerres i que verdaderament tenim una corresponsabilitat amb la il·lusió de gent que va votar un canvi».

El líder de Més per Palma ha assegurat que ells «poden cedir perquè en cap moment han posat cap exigència, només les línies verdes d'acord amb el programa». Finalment Noguera ha volgut remarcar que el seu partit farà tot el que sigui possible perquè l'acord vagi bé.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.