Setmanari d'informació local - 138 anys

Som Palma no investirà Hila

Així ho ha manifestat l’Assemblea Oberta de la formació celebrada aquest dilluns

683
Moment del recompte de vots després de l'Assemblea Oberta de Som Palma. | Som Palma

L’Assemblea Oberta de Som Palma, reunida aquest dilluns, ha posat a consulta dels seus simpatitzants una sèrie de qüestions que afecten la futura configuració de l’organigrama de govern de l’Ajuntament de Palma.

En aquest procés hi han participat un total de 231 persones, de les quals el 70 per cent ha manifestat que no vol donar suport a un govern municipal presidit per José Hila. En canvi el 84 per cent dels votants dóna suport a la investidura de Toni Noguera i el 90 investiria Miquel Comas. La formació no acceptaria un pacte de govern amb socialistes i ecosobiranistes sense tenir clar qui ocuparia la batlia. 

La formació tampoc donaria suport a la formació d’un govern municipal del PSIB i MÉS sense la presència de Som Palma. Pel que fa a la possible formació de govern entre MÉS i Som Palma, amb el suport extern dels socialistes, la militància hi ha donat el 80 per cent dels suports.

Per últim, la militància era preguntada per la possibilitat de donar suport a un acord on la batlia fos rotativa. Aquesta qüestió només ha estat aprovada pel 53% de la militància.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.