Setmanari d'informació local - 138 anys

Jarabo: «Volem arribar a un acord de programa i no al repartiment de cadires»

671

Més de cent persones han participat aquest diumenge a Sineu a la primera assemblea territorial de Podem que ha convocat el Consell Ciutadà de Mallorca, per recollir les reflexions i inquietuds dels militants, inscrits i de la ciutadania en general després de la campanya electoral i dels resultats de les eleccions del 24 de Maig.

Durant la seva intervenció Alberto Jarabo, candidat de Podem al Parlament, ha demanat «participació i crítica constructiva amb un objectiu comú». Ha donat l’enhorabona i les gràcies a totes les persones que han fet possible el canvi i ha remarcat que «el que Podem vol és arribar a un acord de programa i no al repartiment de cadires».

Jarabo, a més, ha tornat a explicar les «línies morades» que són la bandera de Podem: «anticorrupció, transparència, les polítiques socials, del bé comú, que es fan per a les persones». El líder de Podem ha assegurat que la seva formació «vol arribar a un acord de programa que ha de convèncer a tothom i no al repartiment de cadires, ja que som gent normal que defensa la gent normal a les institucions, més enllà d’un partit».

L’objectiu d’aquesta assemblea era el d'oferir informació i dissipar dubtes que puguin haver sorgit durant la campanya, els resultats de les eleccions i les «línies morades» de Podem a les converses actuals per al futur govern, perquè a l’hora de convocar l’assemblea ciutadana la gent disposi de totes les dades necessàries per a fer una elecció a consciència.

L’assemblea s’ha enregistrada en vídeo i es podrà veure posteriorment a través de les xarxes socials.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.