Setmanari d'informació local - 138 anys

PSIB: «Cap cadira ni veto han de tancar la porta a un govern progressista a Palma»

669
PSIB-PSOE Palma. | PSIB

Comencem una setmana decisiva per a la conformació dels governs municipals amb l'horitzó del 13 de juny com a data per a la constitució dels ajuntaments. 

Després que divendres les negociacions entre PSIB, MÉS i Som Palma semblessin entrar en un punt mort, el PSIB de Palma ha emès un comunicat aquest diumenge en el qual assegura que vol reprendre com més aviat millor les converses per conformar un govern de canvi a Palma.

Entenen, diuen els socialistes, que el mandat ciutadà és construir «el govern del canvi entre iguals sense que calgui vetar ningú per la seva militància política, havent d'assumir la distribució de responsabilitats a les àrees de govern sobre criteris objectius amb els quals sumar i generar espais de confiança i treball i no des de vetos que ens separin i bloquegin».

Els socialistes de Palma reconeixen que han defensat que la batlia recaigui en la llista més votada de les tres forces que negocien el govern de canvi a Palma, un criteri que «en cap cas ha estat plantejat com a exigència sinó com a coherència amb el que defensen en altres processos de negociació oberts a altres municipis de Balears les mateixes forces polítiques que ara ho rebutgen a Palma».

Per últim insisteixen en la confiança que tenen en què totes tres forces polítiques seran capaces de posar-se d'acord en el que queda per davant, «sense imposicions i sense vetos». I hi afegeixen que el seu «compromís irrenunciable en facilitar un govern de canvi a Palma» i advoquen perquè «cap cadira ni cap veto tanquin la porta a un govern progressista a la nostra ciutat».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.