Setmanari d'informació local - 138 anys

Un presentador d'IB3 Ràdio demana en antena el vot per al PP i es desentén de les crítiques

487

Passaven les onze del vespre de dimarts i Miguel Ángel Ariza conversava amb dos col·laboradors del programa que condueix a IB3 Ràdio. El debat girava entorn de la utilització de les xarxes socials per part dels partits polítics i el conductor de l’espai el va aprofitar per plantejar la pregunta: «Teniu clar qui votareu a les eleccions?» Abans de rebre la resposta, el presentador s’avançava. «Jo dic votau el PP si voleu tenir una continuïtat». Un dels convidats es desmarcava del comentari afirmant que no convenia fer apologia i el mateix Ariza afegia que «jo no faig apologia, jo pens que el PP és el millor i l’heu d’anar a votar».

Les reaccions després de les paraules del treballador de la ràdio pública de les Illes no s’han fet esperar. Aquest dimecres s’ha obert una polèmica fruit de les declaracions d’Ariza amb innombrables crítiques des de les xarxes socials enfront de la manca d’objectivitat professional del presentador felanitxer.

Miguel Ángel Ariza no ha amagat mai la seva simpatia pel Partit Popular i en el mateix perfil de Twitter es poden llegir afirmacions quasi diàries en suport a les polítiques de Bauzá. Precisament el compte personal d’Ariza aprofitava la polèmica per mofar-se de les crítiques rebudes. ‘Nirvis. Molts de nirvis’ acompanyat d’una sèrie d’emoticones somrients es podia llegir en el seu Twitter hores després de l’emissió del programa. L’horabaixa afegia un nout tuit enunciant que ‘No piularé res x aquí,ho he fet x qui ha volgut demanar. Gr6 x cridades d gairebé tots els PARTITS,sindicat i mitjàns ic]’.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.