Setmanari d'informació local - 138 anys

MÉS per Mallorca s'integra en el Pacte per l'Educació

422

El candidat de MÉS per Mallorca a la Presidència del Govern, Biel Barceló, la candidata al Parlament, Bel Busquets i el candidat a l'Ajuntament de Palma, Miquel Perelló s'han reunit amb representants de les Illes per un Pacte Educatiu, per analitzar el futur de l'educació i la viabilitat d'aplicar el Pacte per l'Educació signat per la majoria de les entitats representatives del sector.

MÉS per Mallorca, que ja es va adherir al pacte, ara s'integrarà en l'equip de treball de la plataforma, com una entitat signant més. Des de MÉS han valorat que una majoria de la comunitat educativa doni suport al document, tot i que expressen el desig que el pacte pugui integrar les organitzacions del sector que encara no ho han subscrit.

Biel Barceló s'ha compromès a fer els passos per desenvolupar el document des del Govern si resulten elegits. D'altra banda, MÉS per Mallorca ha rebutjat l'aprovació per part del Consell de Govern aquest divendres dels polèmics currículums LOMQE.

Segons la formació, el Govern de Bauzá «va contra l'escola i contra tota la comunitat educativa» quan aprova els currículums «in extremis» en plena campanya electoral sense tenir en compte l’informe del Consell Escolar que rebutjava el contingut d’aquests.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.