Setmanari d'informació local - 138 anys

Inaugurat el mural de Natalia Spitale a la plaça de Teixidores

El mural fet per Natalia Spitale i que decora les parets de la plaça teixidores ha estat inaugurat avui matí amb l'assistència de l’equip de govern. El mural evoca quatre estampes característiques de Sóller i que Spitale ha volgut destacar: el centre, amb l’emblemàtica plaça; la festa, representada per la Fira i el Firó; l’època industrial i la zona més rural.

Spitale començà el seu treball a finals del mes de maig i ha explicat que «fa 20 anys que viu a Sóller i per tant, entén perfectament la seva idiosincràsia», d’aquí que hagi elegit aquests temes. S’ha de dir que l’Ajuntament li encomanà dos murals més que segurament es projectaran al Port, degut a la seva temàtica.

Per altra banda, el regidor de Turisme, Sebastià Aguiló, ha explicat que «Spitale ha entès beníssim els que volíem: un mural apolític que fos agradable pels sollerics però també pels visitants que vendran a Sóller», i ha afegit que «després de la crisi pel coronavirus, s’ha demostrat que el turisme no és tan dolent com ens han fet veure», fent referència a l’anterior obra d’art urbà que decorava la paret.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.