Setmanari d'informació local - 138 anys

Sóller 2010 revisa a l'alça el lloguer de places als pàrquings subterranis

Sóller 2010 ha demanat a l’Ajuntament la revisió dels preus de lloguer de les places de pàrquing a les instal·lacions subterrànies de Ca les Ànimes i Sa Calatrava.

El regidor Carlos Darder, responsable de Governació, ha explicat que l’empresa municipal va detectar ‘picaresca’ per no pagar la plaça ocupada en alguns pàrquings. L’empresa, durant els darrers mesos de l’anterior legislatura havia iniciat també un estudi de mercat que demostra que els preus d’aquests lloguers «estan per davall del preu de mercat».

Per aquest motiu l’empresa ja ha començat a notificar als titulars de les places de pàrquing llogades la propera aplicació de noves tarifes així com una reordenació de les places.

Segons Darder «a Sa Calatrava aproximadament un 80 per cent de les places estan en règim de lloguer mentre que les de rotació regulades per O.R.A. són poques i amb la revisió de preus se cercarà un major equilibri». En tot cas l’objectiu és augmentar els ingressos d’aquestes instal·lacions i que a la vegada hi pugui haver més places per estacionar els cotxes que circulen front els que hi queden aparcats durant dies.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.