Setmanari d'informació local - 138 anys

La Vila autoritzarà la demolició de l’antic teatre Alcázar

32423

L’Ajuntament de Sóller autoritzarà en breu la demolició de l’antic cinema i teatre Alcázar, del carrer Romaguera. La llicència d’aquesta demolició va ser tractada a la darrera comissió informativa d’Obres i serà aprovada properament per la Junta de Govern.

La demolició de l’emblemàtic edifici es farà per poder construir en el solar resultant una nova edificació hotelera, annexa al Gran Hotel Sóller.

Atès que l’Alcàzar forma part d’una Unitat d’Execució que s’està modificant, aquesta tramitació es fa en paral·lel a l’execució del que marca el Pla General per a aquest solar.

Així, un cop demolida aquesta estructura, la construcció del nou edifici hoteler du aparellada la cessió de sòl per a un pas per a vianants, de caràcter públic, i la construcció d’una zona d’aparcament privat a la part posterior de l’edifici.

El teatre Alcázar està situat en un solar de 2.700 metres quadrats. La propietat va ser adquirida fa uns dos anys pel grup Sermeta a través de la societat Alvotel que poc abans havia adquirit el Gran Hotel Sóller.

Teatre

Després d’haver estat tancat com a cinema als anys 90, l’edifici de l’Alcázar va ser desmantellat per l’anterior propietari, l’any 2009. Llavors es varen alçar veus reclamant la seva compra per part de l’Ajuntament i la seva reconversió en auditori municipal.

Amb la seva propera demolició desapareixerà un edifici emblemàtic i històric.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.