Setmanari d'informació local - 138 anys

Jaume Bestard serà de nou el candidat del PI el 26M

28437

Jaume Bestard Matas, actualment regidor i portaveu de Proposta per les Illes a l’Ajuntament de Sóller (a l’oposició) repetirà com a candidat a la batlia, al front de la llista de la formació regionalista.

Així ho ha confirmat personalment el propi Jaume Bestard a l’espera que partit faci una presentació oficial. Bestard va ser confirmat com candidat fa quasi dues setmanes «per unanimitat» ja que tot i que s’havia especulat que hi podria haver un altre candidat finalment no va ser necessària la realització de primàries.

Jaume Bestard Matas te 44 anys i és tècnic aeronàutic. La seva entrada en política va ser a les passades eleccions municipals a les que proposta per les Illes va aconseguir representació.

Durant aquesta legislatura s’ha caracteritzat per denunciar de forma reiterada mancances en els serveis municipals i de Sóller 2010, una línia que pensa continuar durant la propera legislatura si torna a formar part de la Corporació, posant per davant de tot «els interessos de tots els ciutadans».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.