Setmanari d'informació local - 138 anys

El PP denuncia la paralització total dels serveis funeraris

El Partit Popular de Sóller ha denunciat en un comunicat la «total paralització» de la Funerària Municipal i dels serveis funeraris que presta l’empresa, adscrita a Sóller 2010.

Des de fa uns mesos la Funerària ha deixat de prestar la majoria de serveis degut a la manca de personal atès que un dels dos treballadors amb els que compta està de baixa de llarga durada. L’altre treballador no pot realitzar tot-sol la majoria de serveis.

A més, també està aturat el forn crematori degut a la caiguda del sostre sobre la maquinària i els serveis tècnics han informat contra el funcionament fins que no es pugui dur a terme la reparació, per motius de seguretat.

Segons el PP «el sostre va caure fa més de dos mesos però sols s’ha paralitzat el funcionament quan va sortir publicat a la premsa local». També denuncien que la funerària «hagi preferit subcontractar els serveis a una empresa de fora de Sóller abans que substituir el treballador que està de baixa» i considera que aquest fet està causant «moltes molèsties als familiars dels difunts degut a que s’han de traslladar fora del municipi per a les cremacions en cas de voler-los incinerar».

Tot aturat

Fonts de la funerària han informat que efectivament tot està paralitzat i que pràcticament sols es poden atendre les vetlles al tanatori municipal i el repartiment d’esqueles». La majoria de serveis es deriven a altres funeràries.

S’ha de dir que l’empresa funerària -la gestió de la qual està encomanada a Sóller 2010, dóna a beneficis sols amb el lloguer de les sales de vetlla del tanatori, fins i tot actualment.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.