Setmanari d'informació local - 138 anys

Joan Bennàssar tanca l'exposició a l'aire lliure retira la seva obra dels espais públics

L’escultor pollencí Joan Bennàssar ha donat per tancada la seva exposició escultòrica a l’aire lliure que es va inaugurar per la Fira a diversos espais urbans de Sóller. Es escultures antropomòrfiques han despertat durant aquests mesos molts comentaris i, sobretot, milers de fotografies a les xarxes socials el que ha suposat sense dubte una promoció per a l’obra del creador pollencí però també per la Vall.

Joan Bennàssar ha explicat que «ha estat una experiència molt satisfactòria i sols me sap greu no haver pogut finalment col·locar les des escultures previstes a la platja perquè estic seguir que haguessin estat les més fotografiades». Bennàssar assegura que «la retirada de les obres estava prevista per aquestes dates i així s’ha fet». Ha volgut destacar també la col·laboració de l’empresari Lino Escarxell en la logística de l’exposició»i el suport del president del Casal, Josep Ensenyat. Confessa la seva sorpresa per la «manca de mitjans materials que té l’Ajuntament de Sóller per realitzar aquestes activitats culturals que contrasten amb les que , per exemple, comp ta el municipi de Pollença».

També ha volgut destacar que «tot i que m’havien avisat que a Sóller eren freqüents les pintades, cap ni una de les obres ha patit cap dany durant els mesos que han estat exposades a l’aire lliure». Algunes de les escultures ara retirades ja han estat venudes i altres han retornat al seu taller. Els espais que allotjaven aquestes obres han quedat ara una mica desvestits ja que amb la seva presència milloraren amb un important toc de modernitat cultural.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.