Setmanari d'informació local - 138 anys

El Consell crea la marca Serra de Tramuntana per a productes, empreses i serveis

El Departament de Territori i Infraestructures del Consell de Mallorca, a través del Consorci Serra de Tramuntana, ha creat la marca Serra de Tramuntana Mallorca Patrimoni Mundial amb l’objectiu de «promocionar i difondre tant a l’illa com a l’exterior els productes agroalimentaris, béns i serveis de promoció turística, així com potenciar les activitats econòmiques, la sostenibilitat del territori i les pràctiques de Responsabilitat Social Corporativa».

D’aquesta manera, es distingeixen tres categories que poden optar per ser marca Serra de Tramuntana Mallorca Patrimoni Mundial: agricultura, patrimoni i amics. En primer lloc, trobem a l’agricultura els productes com l’oliva, el vi, l’aigua, el me i els productes d’horta i els cítrics.

En segon lloc, pel que fa a patrimoni, trobem les possessions, els edificis emblemàtics i els llocs d’interès que en cas de finca o explotació han de tenir un mínim del 66 % de delimitació geogràfica dins la Declaració de la Serra. En tercer lloc, els amics que són les empreses de restauració, els allotjaments turístics, els comerços i els serveis.

Sol·licitud de la marca

La marca Serra de Tramuntana Mallorca Patrimoni Mundial es podrà sol·licitar a partir del mes de març, ja que primer es durà a plenari el pròxim 8 de gener i, després, s’obrirà un període d’exposició pública de 30 dies hàbils.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.