Setmanari d'informació local - 138 anys

Canvi de criteri del servei de Salut: l'ambulància quedarà a Sóller

Tot queda com estava abans. El Servei de Salut manté l’ambulància d’urgències 12 hores diàries a Sóller com fins ara i en un comunicat emès el dilluns assegura «en cap moment s’ha plantejat reduir ni un minut aquest servei al municipi». Ib-Salut assegura en aquest comunicat que «l’únic canvi que s’havia previst era que el vehicle pogués passar la nit a una nau que el Servei de Salut disposa al polígon de Son Castelló de Palma». Afirma que «d’aquesta manera es podrien dur a terme, de manera més operativa, les tasques de manteniment que el vehicle necessita, sempre fora del seu horari de servei». Però afegeix que «no obstant això i donat la confusió que el canvi previst ha generat, el Servei de Salut ha decidit deixar la situació tal com estava. És a dir, quan el vehicle acabi el seu torn de 12 hores, passarà la nit al carrer al mateix municipi de Sóller fins el dia següent quan se reiniciï el servei. Ibsalut nega que la decisió de traslladar la base a palma hagués suposat «cap reducció de l’horari de l’ambulància, ja que a primera hora del matí havia de tornar a iniciar la seva jornada de 12 hores, com ho ve fent des de fa uns anys». Un extrem que havia estat desmentit per diverses fonts properes al servei que afirmaven que els treballadors «tendrien el seu lloc de feina a Palma».

Però la polèmica no acaba aquí perquè en el seu comunicat el servei de Salut afegeix que «lamenta la confusió que s’ha generat» i que «rebutja l’ús partidista de la situació que ha fet el Partit Popular, amb l’única intenció de provocar l’alarma entre la població».
El cas és que el Partit Popular en cap moment va fer cap declaració sobre el tema, al menys de forma oficial. De fet el PP va emetre un comunicat polític després del que va emetre el Servei de Salut en el que sí critica la decisió. El fet és que el dilluns, dia que suposadament l’ambulàn cia ja no havia de ser a Sóller, la situació era la mateixa i el vehicle fins i tot va arribar a estar estacionat una estona davant les Cases de la Vila. La notícia ha servit també per recordar que el Ple va demanar fa uns mesos per unanimitat que el servei passi a ser de 24 hores.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.