Setmanari d'informació local - 138 anys

Ferrocarril i Policia adverteixen que el mercadet no pot envair les vies del tramvia

El popular mercat ambulant dels dissabtes ha generat un conflicte entre l’Ajuntament i la companyia ferroviària Tren de Sóller ja que tot i les queixes de l’empresa i d’un informe de la Policia Local, els llocs seguiran envaint un tram de la via del tramvia , entre la plaça Constitució i la plaça del Mercat.

L’empresa ferroviària ha registrat un escrit advertint que no es pot ocupar aquest tram. Es tracta d’un tram de doble via per la qual cosa el tramvia pot circular sense problema per la paral·lela encara que amb molt poc espai entre els vianants i els combois. No obstant això la Policia Local considera que resulta molt perillosa aquesta situació en el cas que, per error o accident, hi hagués un canvi d’agulles o el tramvia, com ja ha succeït, rellisqués via avall.

Per part de la companyia seu president Oscar Mayol, creu que la perillositat «és remota però existeix i la companyia ja ho ha advertit en diverses ocasions a l’Ajuntament presentant informes». Defensa que el l’avinguda Cristòfol Colom «no existeix l’espai de seguretat suficient ja que el tramvia frega els tendals de les paradetes quan passa».

El mercat dels dissabtes se situa entre el mercat municipal i l’avinguda Jeroni Estades.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.