Setmanari d'informació local - 138 anys

L'Ajuntament licita, amb el temps just, les inversions sostenibles

Amb el temps just per posar-les en marxa abans de final d’any, l’Ajuntament ha iniciat aquesta setmana el procés de licitació de les inversions sostenibles 2018 amb càrrec al superàvit de 2017.

Es tracta d’un total de més d’un milió d’euros a repartir entre sis projectes , entre els quals destaca el de la primera fase de rehabilitació del teatre Defensora, amb un pressupost de prop de 485.000 euros.

A més d’aquest procediment, la Junta de Govern Local va donar dimarts el vist i plau a la licitació d’altres quatre projectes. El més important pel que fa a la quantia econòmica és el de les obres de rehabilitació i millora de l’eficiència energètica de l’enllumenat públic, segona fase, que permetrà reparar un important sector que actualment té continues apagades i que no compleix la normativa. El preu base és de 227.500 euros.

També s’han publicat aquesta setmana els concursos per a la construcció d’una passarel·la a l’avinguda d’Astúries (devora el pont del torrent de Fornalutx, per un import de 81.000 euros, la supressió de barreres arquitectòniques al Museu de Ciències naturals (88.700 €) i la millora de l’eficiència energètica de les cases de la Vila. Per altra banda estan en marxa obres de menor quantia a les Escolàpies i a l’edifici dels antics jutjats.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.