Setmanari d'informació local - 138 anys

Tren de Sóller donarà a Unicef tota la recaptació del dia 18 de novembre

Ferrocarril de Sóller ha signat aquest dimecres un conveni de col·laboració amb UNICEF amb l'objectiu de recaptar fons en defensa dels drets de la infància, en el marc de la campanya UNICEF'.

El conveni ha estat subscrit a l'estació del tren de Sóller a Palma entre el president del Ferrocarril de Sóller, Óscar Mayol i la presidenta d'UNICEF en el Comitè Balear, Mercedes del Pozo.

Per Óscar Mayol, "és tot un honor poder ajudar un any més a UNICEF, aportant aquest any la recaptació durant tot el dissabte dia 18. Esperem que la caixa d'aquest dia sigui entre 10.000 i 12.000 euros, superant la d'anys anteriors". El president del Ferrocarril de Sóller ha convidat a tothom "a que aquest dia agafin el tren de Sóller, gaudeixin d'un bonic dia i contribueixin així amb aquesta acció solidària".

Per la seva banda, Mercedes del Pozo ha agraït al Tren de Sóller "per portar anys pensant en nosaltres a través d'aquest tipus de campanyes de recaptació, en benefici dels nens i d'UNICEF aquí a Balears". La presidenta ha destacat a més, "el fet que aquest any, a diferència d'altres anys, la donació sigui del recaptat durant tot el dia i no només del trajecte d'un tren".

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.