Setmanari d'informació local - 138 anys

Toni Ginard, nou director de l'Autoritat Portuària de les Balears

El Consell d'Administració de l'Autoritat Portuària de les Balears (APB) ha nomenat aquest dimecres, a proposta del president, Javier Sanz, Toni Ginard com a nou director de l'organisme públic.

Segons ha informat l'APB en un comunicat, Ginard, nascut a Palma el 1974, és enginyer de Camins, Canals i Ports per la Universitat Politècnica de Catalunya.

Fins ara ha estat cap d'àrea de Planificació i Infraestructures de l'APB, càrrec que ha exercit des del 2021. Des del 2005 ha ocupat diferents llocs relacionats amb la planificació de projectes i el desenvolupament d'infraestructures a l'Autoritat Portuària, on ha estat responsable de diverses unitats organitzatives.

Durant la carrera professional a l'APB, Ginard ha liderat més de 500 projectes d'infraestructures portuàries, així com projectes de transformació i d'interacció port-ciutat. Fins ara, ha estat liderant la remodelació del passeig Marítim de Palma.

També han destacat els seus projectes de remodelació del passeig Marítim del port d'Eivissa, la remodelació de l'espai port-ciutat de la Savina i la transformació del front marítim i del port del Molinar, amb què va obtenir el premi 'Ciutat i Territori' Albert Serratosa 2021 que atorga el Col·legi d'Enginyers de Camins, Canals i Ports d'Espanya, i la menció especial personalitzada de l'Associació per a la Revitalització de Centres Antics (ARCA) el 2018.

Actualment és també el vicedegà del Col·legi d'Enginyers de Camins, Canals i Ports de la Demarcació de les Balears, institució a la qual ha estat lligat des del 2014.

També ha participat com a ponent a més de 20 congressos, és l'autor de diversos articles en revistes especialitzades d'enginyeria, així com coautor de dos llibres de temàtica portuària dedicats als enginyers mallorquins Pere Garau i Eusebi Estada.

Toni Ginard substitueix en el càrrec Jorge Nasarre, que ha cessat com a director de l'APB després de gairebé tres anys al càrrec.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.