Setmanari d'informació local - 138 anys

Condol per la mort d’Antònia Matamalas

55509

L’Ajuntament de Manacor ha expressat el seu sentit condol per la mort d’Antònia Matamalas Prohens, dona destacada de la societat civil manacorina, una figura estimada i respectada.

Antònia Prohens ha dedicat la seva vida a la defensa dels drets de les dones i la seva perseverança, dedicació i compromís amb el feminisme i la igualtat han deixat una empremta molt profunda en el teixit social de Manacor. La seva lluita incansable per la justícia i la igualtat continuarà sent una font d'inspiració per a les generacions futures.

El batle de Manacor, Miquel Oliver, ha expressat en nom de la Corporació Munipal les més sinceres condolences a la família i a totes les persones que l'estimen. La seva memòria serà recordada amb estima i respecte. A més, l'Ajuntament de Manacor acompanya amb el sentiment al col·lectiu de Dones de Llevant.

L’STEI Intersindical també ha volgut manifestar el seu condol a la família i amics d’Antònia Matamalas i ha expressat el reconeixement a una persona que va fer de la lluita feminista la raó de ser de la seva vida.

«N’Antònia ha estat l’ànima de les Dones de Llevant, una activista imparable i insubornable que va posar per davant la tasca d’assolir la plena igualtat entre dones i homes, sempre amb unes formes exquisides, des del respecte i la discrepància. Una autèntica pionera del feminisme a Manacor i a la comarca de Llevant, avançada al seu temps. Una persona molt propera a l’STEI de Manacor, gran entusiasta i difusora del Calendari de la Dona que el sindicat edita cada any, entre moltes altres qüestions. Que la terra et sigui lleu, Antònia. El teu exemple ens empeny a seguir en la lluita per un món més just i amb la igualtat plena entre dones i homes», han assenyalat.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.