Setmanari d'informació local - 138 anys

[VÍDEO] Mallorca per Palestina realitza una 'performance' a la plaça Major de Palma

La plataforma Mallorca per Palestina ha realitzat una 'performance' amb concentració de protesta aquest dijous a la plaça Major de Palma per a censurar «el genocidi a Gaza per part de l'exèrcit ocupant d'Israel».

L'acció s'ha fet aquest dijous a la plaça Major de Palma, amb l'objectiu de «cridar l'atenció i denunciar la gravetat de la situació», així com per mostrar el seu suport a la lluita del poble palestí.

Per altra banda, Mallorca per Palestina recorda que el primer dia de 2024 el nombre d'assassinats pels atacs israelians ha arribat a 29.124 persones, la majoria de les quals són dones i nins, i s'han d'afegir gairebé 58.000 ferits, segons xifres d'Euromed.

També han lamentat que el volum de bombes llançades per l'exèrcit israelià sobre la franja de Gaza «no té precedents des de la guerra de Vietnam».

Amb la 'performance', la plataforma cerca denunciar «la violació sistemàtica dels drets humans i del Dret Internacional Humanitari a Gaza i en tota Palestina ocupada per part d'Israel». «Volem mostrar tota la nostra solidaritat amb les víctimes de la brutal invasió», han afegit.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.