Setmanari d'informació local - 138 anys

Palestina agraeix al Parlament l'aprovació d'una iniciativa de condemna als atacs a la Franja de Gaza

El representant de l'Autoritat Nacional Palestina a l'Estat espanyol, Husni Abdel Wahed, ha enviat una carta d'agraïment al Parlament per aprovar una iniciativa de condemna als atacs a la Franja de Gaza.

A la missiva, el representant manifesta en nom del poble palestí l'agraïment a aquest gest de suport i solidaritat amb una causa justa.

La carta es refereix a una Proposició No de Llei del PSIB, debatuda a la Comissió d'Afers Socials del passat 9 de novembre a través de la qual es va expressar la condemna «enèrgica» del Parlament als «gravíssims atacs» i la petició d'un cessament immediat de la violència indiscriminada contra la població, tant d'Israel com de la Franja de Gaza i l'exigència de l'alliberament immediat de les persones retingudes.

Husni Abdel Wahed reitera al text que l'opció estratègica del poble palestí és la pau «justa i duradora», basada en les normes internacionals, la legitimitat internacional i les resolucions de les Nacions Unides perquè «regni la pau, la seguretat i l'estabilitat a tots els països i pobles de la regió».

El representant agraeix així la condemna a la brutal i salvatge agressió israeliana «que porta una política de genocidi contra el poble palestí».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.