Setmanari d'informació local - 138 anys

L'arquitecte Carlos García-Delgado serà el pregoner de la festa de l'Estendard 2023

L'arquitecte Carlos García-Delgado Segués serà el pregoner de la nova edició de la festa de l'Estendard, en la plaça de Cort, el pròxim 31 de desembre, segons ha anunciat el batle de Palma, Jaime Martínez.

El primer edil ha destacat els «mèrits excepcionals» que figuren en la carrera professional de García-Delgado, al marge de la seva «valia humana i personal», i la seva «profunda identificació amb Palma, on ha exercit com un dels principals referents de l'evolució urbanística de la ciutat».

Carlos García-Delgado és doctor en Enginyeria Industrial i arquitecte per la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC). La seva trajectòria s'ha vist reconeguda amb la concessió de nombrosos premis i guardons, participant, a més, en la redacció d'alguns dels projectes arquitectònics més emblemàtics de les darreres dècades, com l'Anell Olímpic i l'Estadi Olímpic de Barcelona, amb ocasió dels Jocs de 1992.

García-Delgado és també autor de diversos llibres, alguns dels quals estan directament relacionats amb la seva ciutat d'adopció, entre els quals cal destacar 'Las raíces de Palma'.

També és autor dels llibres: 'Arquitectura tradicional de la isla de Mallorca', 'La casa popular mallorquina' i, 'Estimats mallorquins', que pretén ser una radiografia dels costums i la idiosincràsia dels illencs que l'autor va escriure baix el pseudònim de Guy de Forestier i que s'ha convertit en un extraordinari èxit de vendes.


Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.