Setmanari d'informació local - 138 anys

'L'Aferrada' arriba a Palma per promoure el català en la creació de continguts digitals

53287

L'Obra Cultural Balear impulsa 'L'Aferrada, la nova trobada de creadors de contingut digital, que es celebrarà els pròxims 25 i 26 de novembre a Palma. Des de l'organització, asseguren que l'Aferrada neix amb l'objectiu de ser un punt de connexió de tot l'ecosistema de la creació digital i promoure la presència del català en aquest àmbit. La participació en la trobada és lliure i gratuïta, encara que requereix una inscripció prèvia.

El primer dia d'aquesta trobada es celebrarà en el Teatre del Mar, mentre que el segon serà a Can Alcover. El 25 de novembre, a les 12.00 hores, arrancarà el cicle amb una benvinguda i es donarà pas a 'L'Aferrada Talks', una sèrie de ponències que comptarà amb diversos protagonistes especialitzats en diversos àmbits de la creació de continguts digitals.

Després, es farà una aturada per dinar i se reprendrà la jornada amb les taules rodones titulades: 'Com podem professionalitzar i monetitzar el contingut?' i 'Projectes que poden ser oportunitats'. Per acabar, es farà una dinàmica de networking entre creadors de contingut i hi haurà música i festa.

El segon dia d'aquest cicle organitzat per l'OCB se celebrarà a Can Alcover. La jornada arrancarà a les 11.00 hores amb l'espai humorístic, 'De bon humor!', conduït pels creadors més divertits del moment i dinamitzat per Toni Horrach, de Cas Horrach. Continuarà amb 'El pòdcast-vermut de l'Aferrada', conduït per Aina Segura i Neus Gil, podcasteres d'Anam Fent.

Pots ampliar la informació consultant la programació completa en el següent enllaç: https://www.aferrada.cat

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.