Setmanari d'informació local - 138 anys

Demanen que s'adaptin els horaris del TIB a les entrades i sortides dels IES de Llucmajor

MÉS per Llucmajor presentarà una moció al proper ple de l'Ajuntament de Llucmajor mitjançant la qual reclama al Govern diferents millores en matèria del Transport de les Illes Balears (TIB).

D'aquesta manera, una de les peticions del document és que s'adaptin els horaris de les línies del TIB a les entrades i sortides dels instituts de secundària del municipi.

En aquest sentit, el portaveu dels ecosobiranistes a la Sala, Miquel Serra, explica que «pensam que amb un petit esforç d'adaptar aquests horaris es millora la qualitat de vida de moltes famílies i sobretot dels estudiants que cada de matí i també a la sortida han de fer trajectes extra sovint amb vehicle particular a causa de la manca d'horaris adaptats a l'horari escolar».

Remarquen que el transport públic «la primera cosa que ha d'aconseguir és permetre als usuaris anar a l'institut i a la feina a les hores que necessiten». A més «no sempre connecta amb els centres sanitaris de referència i, en molts de casos, no permet anar d'una comarca a una altra sense passar per Palma».

La petició està justificada en el fet que la connexió amb l'aeroport «desapareix durant l'hivern» i també desapareix «pràcticament tota la xarxa de transport interurbà per carretera que veu reduïda la seva oferta en el nombre de serveis diaris, tant en dies feiners com els caps de setmana».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.