Setmanari d'informació local - 138 anys

El I Cicle Octubre Roig continua amb el Cinefòrum 'Pullman', amb el director Toni Bestard com a convidat especial

52321

El Cinefòrum ‘Pullman’ és la segona activitat del I Cicle Octubre Roig i comptarà amb la participació del director i membre de l’Acadèmia de Hollywood, Toni Bestard. El pròxim dissabte, 14 d’octubre, a les 19.00 hores es farà el cinefòrum en el Teatre Rafel Ramis de Bunyola.

El I Cicle Octubre Roig ha estat organitzat pel Partit Comunista i per Colectius de Joves Comunistes i comptarà amb quatre activitats diferents. El cicle es va iniciar el passat 6 d’octubre amb un torneig popular de bàsquet a la Plaça de Jorge Luís Borges, a Pere Garau. Coninuarà aquest cap de setmana amb el Cinefòrum ‘Pullman’. El 21 d’octubre tendrà lloc la taula redona: Els límits de la repressió, que comptarà amb la participació de l’advocat penalista Breogan Gómez Losada, i acabarà a S’Indioteria, el dissabte 28 d’octubre, amb una segona taula redona, La nostra lluita laboral.

Toni Bestard

El director bunyolí Toni Bestard ha estat guardonat amb més de 170 premis. Té una àmplia experiència dirigint curtmetratges, encara que el 2012 també es va estrenar amb la seva primera pel·lícula de ficció, 'El perfecte desconegut'. El novembre de 2015 va estrenar la seva segona pel·lícula, el documental 'I Am Your Father', sobre David Prowse, l'actor que interpretà Darth Vader. I el passat 2020 va presentar la seva tercera pel·lícula, 'Pullman', basada en un dels seus curtmetratges més exitosos, 'El viatge'.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.