Setmanari d'informació local - 138 anys

Gremi de Llibreters de Mallorca: «La literatura en català va a més any rere any»

«La literatura en català va a més any rere any, basta fixar-se en els números», ha assegurat aquest dimarts Àlex Volney, membre del Gremi de Llibreters de Mallorca. Per a continuar donant-li suport els Llibreters organitzen, un any més, la Setmana del Llibre en Català, que tendrà lloc al Pati de la Misericòrdia del 26 al 29 de novembre amb un programa «molt variat» i «totes les mesures sanitàries requerides».

«Hi ha cinc activitats infantils, tres de teatre, poesia, slam, presentacions, col·loquis… una oferta per totes les edats», explica Volney. «També hi ha taules rodones perquè volíem fer aquest tipus de coses i obrir un poc de debat, no ens limitam a vendre llibres» El sus de les jornades el donarà l’escriptor Sebastià Alzamora, pregoner de luxe per a l’ocasió.

Bel Busquets, consellera insular de Cultura, Patrimoni i Política Lingüística, ha volgut destacar que «les tres fites que els llibreters tenen normalment separades al llarg de l’any han quedat molt juntes a causa de la Covid i vull agrair la valentia dels llibreters que han tengut el mateix compromís de sempre i han fet l’esforç de sortir al carrer les tres vegades». «Al Gremi han entrat una sèrie de propostes noves que l’únic que fan és enriquir. Ens complementam molt bé, i si feis una volta per les paradetes veureu que no oferim tots el mateix», ha assegurat per la seva banda Volney.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.